Aandachtsgeile babes 151

Tijd voor de aandachtsgeile babes van deze week met in onze eigen galerij Samantha Hoopes. Eigenlijk moet elke vrouw het hebben, mooie ogen! Of zullen we toch aan een nieuwe modetrend beginnen? De panty die je even op sprayt! En we sluiten af met Katie Banks in luipaard lingerie en een dame die haar zomerjurkje uit doet.

Aandachtsgeile babes 150

Tijd voor de aandachtsgeile babes van deze week met in onze eigen galerij Fanny Francois. En we gaan deze week twister spelen met Holly Peers en Stacey Poole. En we sluiten weer af met een reeks Epische Jetsers.

Weekend meat met Kristy, een brunette en Caity Lotz

Camille Rowe voor Victoria Secret

Weekend meat met Catalina Otalvaro, Hayden Panettiere en een Frisse blondine

Aandachtsgeile babes 149

Maandag, tijd voor de aandachtsgeile babes van deze week met in onze eigen galerij Jenna Pietersen. Ook hebben we deze week weer een mooie reeks van sappige kontjes of ga je toch liever voor een sappige hamburger met Nina Agdal?

Weekend meat met Tyna, Kate Upton en een blonde babe

Aandachtsgeile babes 148

Maandag, tijd voor de aandachtsgeile babes van deze week met in onze eigen galerij de Spaanse Nerea Arce. Sommige babes kunnen ze erg goed hebben, tattoos, zoals Lady Lauren.  Persoonlijk zou ik bijna de film om alleen haar al gaan kijken, nu sexy in GQ Magazine; Kate Mara. En we sluiten deze week af met een mooie zomerse gedachte, strandbabes!

Weekend meat met Valerie van der Graaf, de beste secretaresse en woman’s abs

Sports Illustrated badpakkenspecial

Als je 50 jaar bestaat, dan mag je al eens gek doen. Dat dachten ze ook bij ‘Sports Illustrated’ toen ze onlangs een voorsmaakje van hun badbadpakkespecial online plaatsten. Het aantal badpakmodellen stijgt elk jaar en daar zullen de mannen onder ons niet rouwig om zijn.

Aandachtsgeile babes 147

Het is weer tijd voor de aandachtsgeile babes van deze week met in onze eigen galerij Nederlands trots Bregje Heinen voor Sports Illustrated. Of ga je toch voor de vorig jaar zo populaire Kate Upton. Sommige DJ’s hebben niet zoveel pluspunten, deze maar twee. En we sluiten deze week af met Ali Rose voor Playboy.

Weekend meat met Gabi, Silje en Jessi Marie

Aandachtsgeile babes 146

Tijd voor de aandachtsgeile babes van deze week met in onze eigen galerij Camille Rowe voor Victoria’s Secret in Bikini & Lingerie. Een overzicht van het Amerikaanse model Arianny Celeste-Penelope Lopez Marquez. En we sluiten deze week af met Epische jetsers.

Weekend meat met Tyna, Cassidy Cole en Jade

Alexis Chrystal